Poštovani,

želimo vas obavijestiti da u trenutnoj situaciji s korona virusom tvrtka Ra-vit nastavlja s proizvodnjom i trudi se zadovoljiti sve vaše potrebe. No kako bismo što više smanjili osobne kontakte i pridonijeli smanjenju širenja virusa, želimo vas zamoliti da u narednom razdoblju sve vaše upite i prve kontakte u vezi vaših potreba šaljete na e-mail adrese ili nas kontaktirate telefonom.
Kontakti:
info@ra-vit.hr
ra-vit@ra-vit.hr
00 385 1 6530 049
00 385 98 697 691
Nakon toga dogovorit ćemo se o daljnjim koracima i sastancima.
Pratit ćemo razvoj situacije kao i preporuke nadležnih državnih institucija i o daljnjim koracima svakako ćemo vas obavijestiti.

Svako dobro!

Ra-vit
Puškarićeva 32
10250 Lučko
Tel.         + 385 1 6530 049        Jadranka Vrbanović,  Dubravko Vrbanović
Tel/fax.  + 385 1 6531 109
Mob:       + 385 98 697 691
Email:       ra-vit@ra-vit.hr              info@ra-vit.hr  

 

       Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da  tvrtki Ra-vit Zagreb dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Ra-vit Zagreb.Ra-vit Zagreb obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ra-vit Zagreb  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.Klijent je suglasan da Ra-vit Zagreb, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine za komunikacijske kanale ili u skladu sa zakonima koji pokrivaju obaveze čuvanja podataka u vezi s poslovanjem.
Za posjetitelje ra-vit.hr : Na web stranicama ra-vit.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenosti , služi za unapređenje sadržaja, te se ne prikupljaju individualni podaci.